Airco kopen en laten installeren Assen

Hoog kwaliteit airco’s tegen een scherpe prijs!

Installatie, onderhoud en reparatie

Gratis offerte ontvangen

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Airconditioning installateur Assen

Op zoek naar een airconditioning installateur in Assen of omgeving? Bij Dekker Struik Installatietechnieken helpen wij u graag! Hiervoor hebben wij vakmensen in huis die bij u de klus komen klaren. Daarnaast blijven we continu investeren in de kwaliteit van ons werk en onze mensen zodat wij bij onze klanten een optimaal resultaat kunnen leveren. Bij Dekker Struik Installatietechniek weet u dus zeker dat u altijd een professionele en bekwame airconditioning installateur in huis haalt. Onze airconditioning installateurs in Assen en omgeving helpen u dan ook niet alleen met het installeren van het airconditioningsysteem. Daarnaast adviseren wij u graag over de verschillende keuzes in airco’s. 

Installatiebedrijf

Wist u bijvoorbeeld dat modernere airconditioningsystemen niet alleen voor koele, maar ook voor warme lucht kunnen zorgen? Dat is ideaal wanneer u in zowel de zomer, als in de winter met extreme temperaturen te maken krijgt.

Airconditioning slaapkamer

Kosten airco laten plaatsen Assen

De kosten van het plaatsen van een airconditioning is heel erg afhankelijk van uw wensen, de woon (werk)ruimte en natuurlijk de grote van de ruimte. Verwacht dat de installatie van een airconditioning ergens tussen de €450 en €3000 zal kosten. Afhankelijk van het type unit en de complexiteit van uw installatie. Kleinere split-systemen kosten in de regio tussen de €600 en €800, terwijl grotere splitsystemen tussen de €1950 en €4500 of meer kosten.

Overweegt u airconditioning te installeren of uw bestaande systeem te vervangen? Met stijgende elektriciteitsprijzen is het een belangrijke overweging om de bedrijfskosten van uw airconditioning laag te houden. U moet ook rekening houden met de kosten van de aanschaf van een eenheid van de juiste maat en berekenen hoeveel de installatie kost.

Vraag vrijblijvend advies

Welke maat airconditioner heb ik nodig?

Om te weten welke maat airconditioner u nodig heeft is het belangrijk om een aantal factoren mee te nemen in deze keuze:

  • De grootte van uw huis/woning: hoe groter het vloeroppervlak, hoe groter de capaciteit van uw unit. Als u een huis met meerdere verdiepingen heeft, heeft u mogelijk een aantal eenheden nodig voor verschillende zones, wat de totale kosten zal verhogen.
  • Plafondhoogte: Als u hoge plafonds heeft, moet uw unit voldoende koele lucht genereren om een ​​comfortabele temperatuur in elke kamer te behouden.
  • Aantal ramen: Ramen kunnen tot 40 procent van het warmteverlies van een huis voor zijn rekening nemen, dus u moet hier rekening mee houden bij het kiezen van een airconditioningsysteem.

Wij begrijpen dat het heel erg lastig kan zijn om de keuze tot een keuze te komen om een nieuwe airconditioning aan te schaffen. Heeft u hulp nodig? Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op voor meer informatie

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Olgerweg 17a
9723 EA Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident