Airconditioning

Een aangename temperatuur in uw huis is belangrijk voor uw woongenot. De binnentemperatuur speelt daarbij een grote rol. In de warme zomermaanden kan hitte vervelend zijn voor u of uw bedrijf. Daarnaast hebben sommige vertrekken tijdens warme dagen te kampen met hitte. Bijvoorbeeld omdat hun ligging op het zuiden is, of omdat ze gesitueerd zijn onder een plat dak. Steeds meer mensen laten daarom airconditioning installeren. Tegenwoordig heeft u de keuze uit diverse stijlvolle toestellen en airconditioningsystemen.
 Deze zorgen voor verkwikkende koelte.

Airconditioning regelt het complete binnenklimaat. Bovendien zorgt airconditioning voor een aangename temperatuur en houdt het de klamme luchtvochtigheid buiten. Met airconditioning kan tevens de luchtvochtigheid op peil gehouden worden.

Kortom: airconditioning draagt bij aan een comfortabele leefomgeving. Het is mogelijk met airconditioners die voorzien zijn van een warmtepomp om in de koudere seizoenen de ruimte zelfs te verwarmen. In een modern huishouden, waar ook wordt gestudeerd, gewerkt en geklust, is een airconditioner allang geen luxe meer. Als het buiten 23 graden of warmer is, dan zorgt een aangename binnentemperatuur ervoor dat u zich prettiger voelt en tot 35 procent beter presteert! Een airconditioning in de slaapkamer bevordert bovendien uw nachtrust.

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend de mogelijkheden van airconditioning in uw huis of bedrijf te bespreken.

Dekker en Struik: uw partner voor het installeren van aircoditioning in Groningen en Drenthe

Maak nu een afspraak met onze Airco specialist!

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven