Bespaarinstallateur

Wij van Dekker Struik geloven in een betere wereld, iedere dag. Een wereld waarbij wij gezamenlijk denken aan de dag van morgen. Iedereen heeft hierin zijn eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dit komt door de veranderende wereld van de afgelopen jaren, waarin fossiele brandstof minder wordt en er al afstand is gedaan van kolen. De Nederlandse overheid streeft naar groei op het gebied van duurzame energie.

In deze wereld bieden wij advies op maat over hoe u het beste kunt besparen op energiekosten. De afgelopen jaren zijn de kosten op de energierekening gestegen en zien we een beweging naar het voorzien in eigen energie op een duurzame manier. Dit doen wij met de nieuwste en de meest innovatieve producten. Op die manier kunt u het maximale uit uw eigen energie te halen. Daarbij kunt u denken aan:

  • Zonneboilers                          ●     Vloerisolatie
  • Zonnepanelen                        ●     Ventilatie
  • Warmtepomp                         ●     CV inregeling

Subsidie

In Nederland zien wij een verschuiving op het gebied van energieverbruik. De stroom wordt groener en het opwekken en gebruiken van eigen energie wordt gestimuleerd door middel van subsidies voor zowel particulieren als de zakelijke gebruikers. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Voor meer informatie over bespaarinstallaties kunt u terecht op het onderstaande.


Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven