Beveiligingsinstallatie

beveiligingsinstallatieEen goede beveiligingsinstallatie geeft rust wanneer u niet thuis kan zijn of wanneer u om vijf uur uw bedrijfsdeuren sluit. Er zijn talloze opties op het gebied van veiligheidsinstallaties. Zo worden er systemen aangelegd om te observeren, toegang te verlenen of te detecteren. Dekker Struik is niet alleen gespecialiseerd in anti inbraak installaties maar ook in brandmeldsystemen en camera observatiesystemen. Wilt u meer informatie over een beveiligingsinstallatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met Dekker Struik Installatietechniek, uw specialist in de omgeving van Groningen en Drenthe.

Inbraaksignalering

Het is vanzelfsprekend dat u inbrekers graag buiten de deur wilt houden. Maar heeft u enig idee wie van uw personeelsleden `s nachts het bedrijfspand in kunnen, en tot welke ruimtes zij allemaal beschikking hebben? Misschien zijn er ruimtes in uw bedrijfspand aanwezig waar u buiten werktijden geen personeelsleden wilt hebben. Dit kan zijn omdat er waardevolle spullen liggen maar natuurlijk ook om veiligheidsredenen. Met een inbraaksignaleringssysteem kunt u deze zorgen achter u laten

De inbraakcijfers liegen er de laatste tijd niet om in de omgeving van Groningen en Drenthe zo blijkt uit cijfers van RTV Noord. Dekker Struik komt graag langs bij uw woning of bedrijfspand om advies te geven voor een anti inbraaksysteem. Onze specialisten gaan graag in gesprek met u om een plan te maken.

Wilt u weten of uw buurt veilig is? Misdaad in Kaart brengt alle inbraken van Nederland in kaart en houdt dit nauwlettend bij.

Veiligheidsverplichtingen

In sommige situaties is het zelfs verplicht om rookmelders in uw woning aanwezig te hebben. Zo moeten bijvoorbeeld studentenhuizen voorzien worden van rookdetectie en soms ook van noodverlichting een ontruimingsinstallatie en co2 melders. Dekker Struik neemt deze zorg graag uit uw handen. Daarnaast kunnen wij eventueel overleg voeren met de brandweer.

Advies

Wilt u meer informatie op het gebied van beveiligingsinstallaties wilt u een risico analyse laten doen, of heeft u interesse in het laten aanleggen van een beveiligingsinstallatie? Dekker Struik Installatietechniek denkt graag met u mee.

Vraag nu advies over beveiligingsinstallaties.

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven