Centrale Verwarming (CV)

cv-installatieDekker en Struik Installatietechniek verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk bij Dekker en Struik Installatietechniek: van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen.

Op gebied van centrale verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u niet alleen denken aan de keuze van de warmtebron, bijvoorbeeld een CV-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast centrale verwarming via radiatoren, behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.

Waterzijdig inregelen

Centrale VerwarmingMisschien kent u het wel; aan de ene kant van het gebouw is het te warm, en aan de andere kant is het te koud. Wij hebben de oplossing: “waterzijdig inregelen”! Waterzijdig inregelen betekent dat we bij elke radiator de doorstroming zo vergroten, of verkleinen, dat de radiator de optimale hoeveelheid warmte afgeeft. Zo wordt elk vertrek gelijkmatig verwarmd.

Meestal is het zo dat in een gebouw de vertrekken die het verst bij de ketel weg zijn, het minst warm worden. Daarentegen wordt in de andere vertrekken, dichterbij de ketel, de radiator bijna dichtgedraaid omdat het daar te warm is. Wij komen graag bij u langs om de problemen met de warmte- of kouderegulering in uw bedrijf of huis op te lossen. Aan de hand van een lijst bespreken wij uw klachten en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Waterzijdig inregelen

Met het waterzijdig inregelen is een besparing van 10 tot 30 procent mogelijk. Dat komt neer dat u terugverdientijd hebt van twee tot drie jaar. De kosten van waterzijdig inregelen zijn afhankelijk van de grootte van uw gebouw of woning.

Dekker en Struik Installatietechniek: uw partner voor alle voorkomende cv werkzaamheden in Groningen en Drenthe.

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven