Dakdekken

dakdekkenDe eisen die aan dakdekken worden gesteld nemen toe. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. Dekker en Struik Installatietechniek heeft in de afgelopen decennia brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekkingsystemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Doordat onze medewerkers steeds worden bijgeschoold, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakdekken.

Naast dakdekken brengen wij ook dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken. Dekker en Struik Installatietechniek maakt gebruik van diverse vormen van dakdekken: Bitumen dakdekken, koper, zink- en leiwerk.

Bitumen:
Bitumineuze dakbedekking is in Nederland de meest voorkomende vorm van dakbedekking voor platte daken. Bitumineuze dakbedekking heeft unieke eigenschappen, zoals een duurzame waterdichtheid. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken.

Koper:
Wij verwerken ook koperen dakbedekking. Dit wordt voornamelijk toegepast bij villa’s, landhuizen en monumentale panden. Koperen dakbedekking gebeurt voornamelijk ter verfraaiing van daken, goten en hemelwaterafvoeren.

Zinkwerken:
Dit varieert van zinken goten, zinken daken, zinken hemelwaterafvoeren tot en met zinken vergaarbakken. De meeste zinken onderdelen worden prefab in de moderne zinkwerkplaats van ons Installatiebedrijf gemaakt.

Leiwerk:
Wij leveren en plaatsen leien dakbedekking. Dit zijn natuurstenen leien, die met roestvrij bevestigingsmateriaal op schuine daken worden aangebracht.

Dekker en Struik Installatietechniek: de specialist in dakdekken in Groningen en Drenthe

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven