Vakgebieden

Dekker en Struik Installatietechniek

Dekker en Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008 door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief als elektrotechnisch- en werktuigbouwkundig installateur. Er was al lange tijd een samenwerkingsverband aanwezig. Door deze fusie heeft Dekker en Struik Installatietechniek nu alle installatiedisciplines onder één dak. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor het ontwerpen, installeren en in bedrijfstellen van installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Dit doen wij voor zowel de zakelijke- als de particuliere opdrachtgever.

Vakmensen

Dekker en Struik Installatietechniek beschikt over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen. Door de compacte omvang van ons bedrijf heeft u als klant de zekerheid dat er altijd een aanspreekpunt is. Onze medewerkers beschikken over de meest recente kennis. Dit komt omdat wij voortdurend investeren in onze mensen. Zo zorgen wij dat u tevreden bent en krijgt wat u verwacht. Wij zijn daarnaast een erkend leerbedrijf. Dekker en Struik Installatietechniek is een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk in de nieuwbouw, renovatie, service en voor onderhoud.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden hebben betrekking op het ontwerpen, integreren, installeren en onderhouden van technische installaties. De door ons toegepaste techniek kent een grote variëteit en veel specialisme. Dekker-Struik Installatietechniek b.v. is aangesloten bij branche -organisatie Uneto-vni. Wij zijn een erkend gastechnisch- , electrotechnisch-, en watertechnisch installatiebedrijf. In het rechtermenu kunt u verschillende pagina’s bezoeken die een goed beeld geven over onze producten en diensten.

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven