Duurzame energie

Door het gebruik van zonne-energie

duurzame energie

Zonnepanelen Groningen op uw woning laten plaatsen? Zonne-energie is energie die door middel van de technologie opgewekt wordt vanuit zonnestraling. De meest voorkomende toepassing is thermische zonne-energie. Dit betekent dat zonlicht omgezet wordt in warmte. Dit kan door middel van zonneboilers of zonnepanelen. Wilt u zonnepalen kopen Groningen? Wij helpen u hier graag bij.

Zonnepanelen Groningen & Drenthe

Op 10% van de daken in Nederland zijn al zonnepanelen te vinden, en deze cijfers nemen snel toe. Normaliter verdienen de zonnepanelen zich terug in een jaar of 6. Vanaf dat moment heb je dus pure winst in energie. Een zonnepaneel gaat gemiddeld zo’n 12 jaar mee. Er zijn al zonnepanelen op de markt te vinden die wel tot 25 jaar mee gaan. Het rendement van deze panelen neemt echter na loop van tijd wel af. Er moet dan van uitgegaan worden dat het zonnepaneel nog zo’n 80% van zijn vermogen zal halen. Ondanks dat in Nederland niet altijd de zon schijnt, zijn zonnepanelen zelfs in ons land rendabel. Wanneer gaat u zonnepanelen kopen Groningen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een zonneboiler of meer informatie of advies? Vul dan onderstaand formulier in.

Subsidie Zonneboiler

Tot 2021 krijgt u subsidie als u een zonneboiler koop. Afhankelijk van het type zonneboiler die u wilt kopen ontvangt u zo’n €650 subsidie. Dit is afhankelijk van het type zonneboiler. Voor meer informatie kunt u hier terecht, wij helpen u graag verder met overige vragen!

Zonne-energie wordt steeds meer toegepast bij het verwarmen van woningen en bedrijven. Naast verwarming van uw huis kan zonne-energie ook gebruikt worden voor de warmwatervoorziening. Dit kan door middel van een zonneboiler Groningen. Een zonneboiler in huis plaatsen is een verantwoorde luxe. En daarnaast bewijst u het milieu met zonne-energie ook nog eens een goede dienst. Dekker en Struik Installatietechniek maakt gebruik gemaakt van de nieuwste, duurzame technieken die te combineren zijn met elke CV-ketel

Dekker en Struik Installatietechniek: uw partner in duurzame energie in Groningen en Drenthe. Woont u in het aardbevingsgebied en wilt u weten op welke subsidies u recht heeft? Neem een kijkje op onze pagina aardbevingsschade. Wij helpen u graag verder met de afhandeling hiervan.

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven