Duurzame energie

Door het gebruik van zonne-energie

duurzame energieZonne-energie is energie die door middel van de technologie opgewekt wordt vanuit zonnestraling. De meest voorkomende toepassing is thermische zonne-energie. Dit betekent dat zonlicht omgezet wordt in warmte. Dit kan door middel van zonneboilers of zonnepanelen.

Zonneboiler

Zonne-energie wordt steeds meer toegepast bij het verwarmen van woningen en bedrijven. Naast verwarming van uw huis kan zonne-energie ook gebruikt worden voor de warmwatervoorziening. Dit kan door middel van een zonneboiler. Een zonneboiler in huis plaatsen is een verantwoorde luxe. En daarnaast bewijst u het milieu met zonne-energie ook nog eens een goede dienst. Dekker en Struik Installatietechniek maakt gebruik gemaakt van de nieuwste, duurzame technieken die te combineren zijn met elke CV-ketel.
Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een zonneboiler of meer informatie of advies? Vul dan onderstaand formulier in.

Zonnepanelen

Naast zonneboilers installeren wij ook zonnepanelen. Een zeer effectieve manier om met zonne-energie om te gaan. Door de snelle vooruitgang van de techniek, zijn zonnepanelen ook voor de gewone mens bereikbaar geworden. Ondanks dat in Nederland niet altijd de zon schijnt, zijn zonnepanelen zelfs in ons land rendabel.

Dekker en Struik Installatietechniek: uw partner in duurzame energie in Groningen en Drenthe

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven