Elektricien Groningen

Bent op zoek naar een ervaren en vakbekwame elektricien in Groningen? Dekker Struik Installatietechniek verricht alle werkzaamheden die te maken hebben met elektrotechniek.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

De hedendaagse elektrische installaties hebben veel aansluitingen en groepen waardoor het werken met elektrotechniek een echte specialisatie is. Wij kunnen oplossingen bieden voor bijvoorbeeld het installeren, monteren en onderhouden van installaties als verlichting, intercomsystemen, meterkasten, stopcontacten en meer. De installateurs van Dekker Struik zorgen ervoor dat stroom veilig wordt afgetapt en dat u gerust alle elektrische apparaten veilig kunt gebruiken.

Elektrotechniek Groningen

De wereld wordt steeds digitaler, wat betekent dat er steeds meer producten of installaties bijkomen die op stroom moeten worden aangesloten. Dit zorgt voor een toename in het aantal stroompunten en stroomverbruik. Naast het onderhouden van installaties kunnen wij uw elektrische installaties ook uitbreiden. Krijgt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken of gaat u uw keuken renoveren of uitbreiden? Dekker Struik kan extra aansluitpunten of groepen toevoegen zodat u al uw elektrische apparatuur makkelijk kunt gebruiken in de keuken.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Inspectie elektrische installatie

De elektrotechniek is constant in beweging. Dit betekent dat sommige elektrische installaties op den duur kunnen verouderen. Veroudering in het elektrische systeem brengt risico’s met zich mee. Een stroomstoring of kortsluiting, wat kan resulteren in brand, zijn risico’s die worden vergroot door verouderde elektrische installaties. Zorg er daarom voor dat u op den duur uw groepenkasten en andere installaties laat keuren door een vakspecialist. Dekker Struik heeft veel ervaring met het keuren van elektrische installaties waardoor u zonder zorgen kunt genieten in uw eigen huis.

NEN 1010

De NEN 1010 is een reeks veiligheidsbepalingen voor elektrische installaties die door de elektrotechnische installatiebranche is uitgegeven. Het zijn geen wetten, maar door de branche bepaalde afspraken voor veiligheidseisen waaraan installaties moeten voldoen. Dekker Struik volgt deze richtlijnen al jaren omdat wij veiligheid en zekerheid altijd voorop stellen. Zo weet u dat een elektrische installatie door Dekker Struik altijd veilig geïnstalleerd, gekeurd en onderhouden.

Heeft u een elektrisch probleem, verouderde installaties of wilt u uw elektrische installaties laten keuren? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen komen we met een duidelijke oplossing.

Wat doen bij een elektrische storing?

Wacht niet te lang wanneer u last heeft van een elektrische storing. Wanneer u deze problemen te lang laat zitten kunnen deze een potentieel risico vormen. Laat er dus zo snel mogelijk een elektricien bij kijken. Zij kunnen nodige reparaties uitvoeren en testen en beoordelen of uw installaties veilig te gebruiken zijn.

Vraag vrijblijvend advies
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident