Hét installatiebedrijf van Groningen

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebedrijf van Groningen. Wij zijn experts op elk gebied van installatietechniek en werken met een enthousiast team van hoogopgeleide vakmensen rechtstreeks uit de regio. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën in ons vakgebied, zodat we in Groningen en omstreken steeds de meest geavanceerde installatieoplossingen kunnen bieden. Ontdek al onze diensten en zie hoe we u in Groningen van dienst kunnen zijn.

Bekijk de mogelijkheden Neem contact op

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Installatiebedrijf Groningen

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebedrijf van Assen en Groningen. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en werktuigbouwkundig installateur. Er was al lange tijd een ruim samenwerkingsverband aanwezig. Door deze fusie hebben wij alle installatiedisciplines onder één dak. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van installaties in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever.

 

Neem contact op
Dekker Struik Bedrijfsauto
vakgebied

Installatietechniek

Wij kunnen u helpen bij uw installatietechniek. Installatietechniek is een verzamelnaam voor verschillende technieken binnen de industrie en bouw....

Meer informatie
vakgebied

Klimaattechniek

Diensten die wij aanbieden voor klimaattechniek zijn: installeren van de centrale verwarming, airconditioning en ventilatie.

Meer informatie
vakgebied

Duurzame techniek

Voor het realiseren van duurzame techniek maken we gebruik van zonne-energie. Onze diensten zijn: aanbrengen van zonnepanelen, zonneboilers en...

Meer informatie
vakgebied

Elektrotechniek

Dekker Struik kan nieuwe elektro installaties bij u aanbrengen, onderhoud aan bestaande installaties en aangelegde installaties uitbreiden.

Meer informatie
vakgebied

Communicatietechniek

Wilt u communicatietechniek installeren in uw huis? Onze diensten zijn: audio & video intercomsystemen en domotica installaties.

Meer informatie

Opgeleverde projecten

Renovatie van een toilet

Bij een huis in Groningen hebben we de toilet verbouwd en gerenoveerd.

Meer lezen

Project eengezinswoning Groningen van gas af

Meer lezen

Project verbouwing bedrijfspand Groningen

Op de hoek van het Zuiderdiep en de Pelsterstraat zijn we bezig met het verbouwen van een bedrijfspand tot vier appartementen

Meer lezen

Installatiebedrijf Groningen – Dekker Struik Installatietechniek

Met jarenlange ervaring en uitgebreide expertise is Dekker Struik Installatietechniek de installateur in Groningen waarop u kunt vertrouwen. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en beschikken over de nieuwste technieken en kennis.

Waarom kiezen voor Dekker Struik Installatietechniek?

  • Concurrerende prijzen: Geniet van onze aantrekkelijke tarieven.
  • Expertise en ervaring: Meer dan drie decennia aan branchekennis.
  • Persoonlijke en snelle service: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Onze diensten: uitgebreid en divers

Dekker Struik Installatietechniek biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Verwarming en Koeling: Efficiënte oplossingen voor een optimaal binnenklimaat.
  • Sanitair en Loodgieterswerk: Van reparaties tot volledige badkamerrenovaties.
  • Duurzame Energie: Advies en installatie van zonnepanelen en warmtepompen.
  • Elektra: Veilig en betrouwbaar, van kleine reparaties tot complexe installaties.

Gespecialiseerde installateurs voor elk project

Geen project is te groot of te klein voor ons ervaren team. Wij zorgen voor maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen.

Jouw all-in-one installatiepartner in Groningen

Van planning en uitvoering tot nazorg, Dekker Struik Installatietechniek biedt een totaaloplossing. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Experts in gas, water en sanitair

Laat het aanleggen van complexe leidingwerken over aan onze deskundigen. Wij garanderen veiligheid en kwaliteit bij elke stap.

Toegewijd aan kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze jarenlange ervaring zorgt niet alleen voor vakmanschap, maar ook voor een sterke focus op klanttevredenheid en duurzame relaties.

Cv-ketel diensten: installatie en onderhoud

Kamp je met problemen aan je cv-ketel of is het tijd voor een upgrade? Dekker Struik Installatietechniek biedt zowel installatie als uitgebreid onderhoud voor optimale prestaties en energie-efficiëntie.

Ontmoet onze cv-installatie experts

Ons team, geleid door ervaren professionals, staat klaar om je van dienst te zijn met deskundige installatie en onderhoud van je verwarmingssysteem.

Contacteer Dekker Struik Installatietechniek

Klaar om te beginnen aan je volgende project? Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel direct naar 06 15 26 34 73 voor persoonlijke assistentie.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident