Loodgieter Assen

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige loodgieter in Assen? Dekker Struik Installatietechniek verricht alle werkzaamheden die binnen de werkzaamheden van een loodgieter vallen. Zo installeren wij waterafvoersystemen, riolering, gas- en waterleiding installaties en de aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair.  

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Eigenlijk kan een loodgieter vrijwel alles voor jou doen. Het vakgebied van een loodgieter is namelijk erg breed en zijn daardoor onmisbaar bij eigenlijk alle klussen in en rondom het huis in Assen en omgeving. Wat kan Dekker Struik Installatietechniek voor jou betekenen?

Waterleiding en sanitair

Op het gebied van waterleiding en sanitair kan Dekker Struik jou volledig ontzorgen. Wanneer u een nieuwe badkamer of keuken koopt kunnen wij deze volledig voor u installeren en er voor zorgen dat alle waterleidingen goed zijn geïnstalleerd. Ook wanneer er problemen zijn met uw huidige keuken of badkamer

Loodgieter Assen
Het niet goed aansluiten van een kraan kan later voor veel ergernis zorgen

Riolering

Is uw riool verstopt of hangt er al een tijdje een vieze lucht in de badkamer of toilet? Slecht ontworpen of geïnstalleerde riolering kan voor veel ergernis zorgen. Dekker Struik heeft jarenlange ervaring op dit gebied en onze vakspecialisten zorgen ervoor dat de problemen met de riolering goed worden verholpen, zodat bijvoorbeeld uw toilet niet meer verstopt raakt of dat vieze lucht in het toilet of badkamer voorgoed is verholpen.

Afvoersystemen

Om het hemelwater goed te kunnen afvoeren moeten de afvoersystemen goed zijn ontworpen en geïnstalleerd. Gebeurt dit niet dan kan dit grote problemen veroorzaken. Denk hierbij aan verstoppingen in de dakgoot tot zelfs het instorten van gebouwen omdat het water niet meer weg kan. Dekker Struik heeft al veel problemen met afvoersystemen voorbij zien komen en het probleem goed weten te verhelpen.

Gasinstallatie

Dekker Struik Installatietechniek is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf uitgegeven voor het KvINL. Wij hebben jarenlange ervaring in het installeren, controleren en keuren van gasinstallaties. Gasinstallaties keuren kan alleen door een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf worden verricht.

Installatiebedrijf Assen

Het oplossen van problemen met afvoersystemen, sanitair, riolering en gasinstallaties is niet het enige dat Dekker Struik kan aanbieden. Wij zijn uw partner voor al uw installatiewerkzaamheden in Assen en omgeving. Zo kunnen wij oplossingen bieden op het gebied van centrale verwarming, elektrotechniek, daken, zonnepanelen, ventilatie, intercomsystemen, beveiliging, data netwerken en airconditioning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen we met een duidelijke oplossing.

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven