Loodgieter Groningen – Drenthe

Kwalitatieve Loodgieter Groningen en Drenthe

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden in Groningen of Drenthe? Dan bent u bij Dekker en Struik Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Gasinstallaties

Onder loodgieter werkzaamheden valt ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Dekker en Struik is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf. Naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd deze installaties te keuren. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud- en warmwaterleidingen bent u bij Dekker en Struik Installatiebedrijf aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchetempel valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie.
 Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Hemelwaterafvoersystemen

Wanneer een hemelwaterafvoersysteem niet goed wordt aangebracht, kan dat leiden tot het ineenstorten van gebouwen. Een goed aangebracht hemelwaterafvoersysteem voorkomt veel ellende. Wij kunnen ook controleren of uw dak voldoet aan de laatste eisen betreffende noodoverlaten.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit een dagelijkse ergernis worden. Dekker en Struik Installatietechniek heeft de loodgieter in huis die de kennis en kwaliteit bezitten uw problemen hiermee te verhelpen. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Loodgieter Assen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor onderhoud of problemen met uw riolering, waterafvoersystemen, installaties en sanitair? Bij Dekker Struik vindt u een betrouwbare en vakbekwame loodgieter Assen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven