Over ons

Dekker Struik Installatietechniek is uw partner voor al uw installatiewerkzaamheden in Groningen en Drenthe.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Dekker Struik Installatietechniek uw partner voor installatiewerkzaamheden

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en werktuigbouwkundig installateur. Er was al lange tijd een ruim samenwerkingsverband aanwezig. Door deze fusie hebben wij alle installatiedisciplines onder één dak. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor het ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen van installaties in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever.

Dekker Struik Bedrijfsauto
VCA
Dekker Struik

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden hebben betrekking op het ontwerpen, integreren, installeren en onderhouden van technische installaties. De door ons toegepaste techniek kent een grote variëteit en veel specialisme. Dekker Struik Installatietechniek is aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland. Wij zijn een erkend gastechnisch- elektrotechnisch- en watertechnisch installatiebedrijf dat werkzaam is in Groningen en Drenthe.

Vakmensen

Dekker Struik Installatietechniek beschikt over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen. Door de compacte omvang van ons bedrijf heeft u als klant de zekerheid dat er altijd een aanspreekpunt is. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, doordat wij investeren in onze mensen. Zo zorgen wij dat u tevreden bent en dat u krijgt wat u verwacht. Wij zijn daarnaast een erkend leerbedrijf. Dekker Struik Installatietechniek is een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk in de nieuwbouw, renovatie, service en voor onderhoud.

Abel & Co logo

Abel & Co

Samen sta je sterker. Daarom zijn wij van Dekker Struik installatietechniek aangesloten bij het landelijke netwerk van 240 installateurs van Abel&Co. In 1994 begon een twintigtal bedrijven in de regio Tilburg een verbond. Door een gezamenlijk administratief centrum konden de installateurs zich volledig richten op het uitvoeren van werkzaamheden en daarmee het helpen van de klant.

Sinds 1994 is Abel & Co uitgegroeid tot een organisatie waarbij meer dan 240 installatiebedrijven zijn aangesloten en er beschikking is over ruim 2000 installateurs. Met deze landelijke dekking zorgt Abel & Co ervoor dat er altijd een gespecialiseerde monteur bij u in de buurt is. Op die manier staat er altijd een kwalitatief goede monteur voor u klaar.

Wij bieden meer dan alleen de oplossing voor het probleem dat u heeft. De installateurs van Abel & Co zijn breder georiënteerd en bieden kennis over totaalinstallaties. Gezamenlijk zorgen zij voor een hoogstaande kwaliteit en uitstekende servicevoorwaarden.

Thuiscomfort

Tot op latere leeftijd blijft men steeds langer thuis wonen. Dit door een verouderende bevolking en een tekort aan goede opvanghuizen. Men is dus genoodzaakt om in het eigen huis te blijven wonen. Ook kan het zijn dat er eerder een verandering binnen uw woon ruimte voorkomt. Dit kan een mooie kans zijn om uzelf te voorzien van het nodige comfort. Het is namelijk fijn om ook binnen het eigen huis van alle gemakken te zijn voorzien. Iedereen geniet van een stukje comfort. Daarom werken wij samen met thuiscomfort aan een verbeterde thuisomgeving voor u. Thuiscomfort biedt advies voor situaties waar u mogelijk niet goed weet wat de mogelijkheden zijn. Zo kan het zijn dat er extra woonruimte beschikbaar wordt, u gebruik wil maken van slimmere mogelijkheden of u ideeën op wilt doen voor uw woning.

Thuiscomfort is een samenwerking van technische leveranciers en installateurs. Gezamenlijk zorgen zij voor onbeperkte mogelijkheden bij u in huis. Laat u inspireren en informeren op https://www.thuiscomfort.nl/ net als duizenden andere consumenten. Neem contact op met een specialist bij u in de buurt. Op die manier kunnen wij zorgen voor meer comfort voor u.

Ontzorgexperts

De wereld waarin wij leven staat bol van innovaties en veranderingen. Voor de meeste mensen is dit niet meer bij te houden, maar zou dit wel een toevoeging zijn binnen het eigen huis. Het probleem is vaak dat nieuwe technologische ontwikkelingen moeilijk te volgen zijn. Voor iedereen die niet de tijd heeft om dit te volgen, bieden wij een oplossing. De gespecialiseerde experts komen uw huis voorzien van extra comfort en luxe door de nieuwste innovaties te installeren. Op een slimme manier kunt u alles binnen uw eigen huis besturen zonder enige moeite. Hierbij kunt u denken aan:

  • Elektrotechniek
  • Sanitair
  • Verwarming & warm water
  • Airconditioning en ventilatie
  • Bouwkundig

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident