Over ons

Dekker Struik Installatietechniek is uw partner voor al uw installatiewerkzaamheden in Groningen en Drenthe.

Dekker Struik Installatietechniek uw partner voor installatiewerkzaamheden in Groningen en Drenthe

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en werktuigbouwkundig installateur. Er was al lange tijd een ruim samenwerkingsverband aanwezig. Door deze fusie hebben wij alle installatiedisciplines onder één dak. Wij zijn uitgegroeid tot een betrouwbaar partner voor het ontwerpen, installeren en in bedrijf stellen van installaties in de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever.

Vakmensen

Dekker Struik Installatietechniek beschikt over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen. Door de compacte omvang van ons bedrijf heeft u als klant de zekerheid dat er altijd een aanspreekpunt is. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, doordat wij investeren in onze mensen. Zo zorgen wij dat u tevreden bent en dat u krijgt wat u verwacht. Wij zijn daarnaast een erkend leerbedrijf. Dekker Struik Installatietechniek is een deskundige en flexibele partij voor uw installatiewerk in de nieuwbouw, renovatie, service en voor onderhoud.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden hebben betrekking op het ontwerpen, integreren, installeren en onderhouden van technische installaties. De door ons toegepaste techniek kent een grote variëteit en veel specialisme.
Dekker Struik Installatietechniek is aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI. Wij zijn een erkend gastechnisch- elektrotechnisch- en watertechnisch installatiebedrijf die werkzaam is in Groningen en Drenthe.

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven