Periodiek onderhoud

Dekker Struik Installatietechniek is jouw specialist op het gebied van periodiek onderhoud

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Het periodiek onderhouden van uw moderne installatie is minstens zo belangrijk als een goede plaatsing. Als een installatie geen of slecht onderhoud krijgt, kan dit leiden tot storingen, uitval en een hoger energieverbruik. Bovendien moeten installaties voldoen aan de geldende regels en verplichtingen. Bijvoorbeeld periodieke keuringen van stookinstallaties en koelinstallaties.

Graag komen wij bij u langs voor een onderhoudscontract. Als er bij u sprake is van achterstallig onderhoud, kunnen wij een analyse maken van de situatie met bijbehorend onderhoudsplanning.

Abel&Co

Daarom bieden wij in samenwerking met Abel&Co de mogelijkheid om een serviceabonnement af te sluiten. Op die manier staat er altijd iemand voor u klaar voor onderhoud en service. De prijzen en mogelijkheden zijn in onderstaande tabellen weergegeven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Abel&Co.

Periodiek onderhoud

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2021 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident