Sanitair

sanitairDekker en Struik Installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, ontwerpen en repareren van sanitair. Wij installeren sanitair voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamers in uw woning; Dekker en Struik Installatietechniek beschikt over ruime ervaring en expertise.

Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en/ of toilet. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair: uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot uitvoering kunnen wij u adviseren voor de juiste keuze.

Daarnaast kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Dekker en Struik Installatietechniek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitairtoonzalen in de regio’s Groningen en Drenthe. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze mensen met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden over uw badkamer en toilet.

Dekker en Struik: uw partner in sanitair voor Groningen en Drenthe

bekijk hier in de virtule badkamer  voor de mogelijkheden

Maak nu een afspraak met uw sanitair specialist

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven