Airconditioning kopen

Een goed werkende airconditioning is essentieel voor huizen van deze tijd. Een koele ruimte om tijdens de warme zomerdagen te kunnen verblijven of werken is prettig. Een airco kan echter veel meer dan dat. Zo zorgt een airco ervoor dat de luchtvochtigheid in huis afneemt. Dit voorkomt onder andere schimmels.

Gratis offerte ontvangen

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Airconditioning installateurs

De airco installateurs van Dekker Struik kunnen u advies geven op het gebied van het koelen en het verwarmen van woningen, kantoorpanden of bedrijfshallen. Airconditioning draagt bij aan een comfortabele leef-en werk omgeving. Een aangename temperatuur in uw huis is belangrijk voor uw woongenot. In de warme zomermaanden kan hitte vervelend zijn voor u of uw bedrijf. Daarnaast hebben sommige vertrekken tijdens warme dagen te kampen met hitte. Bijvoorbeeld omdat de ligging op het zuiden is, of omdat de werk-woonsituatie zich onder een plat dak bevindt. Steeds meer bedrijven en particulieren laten daarom airconditioning installeren. Tegenwoordig heeft u de keuze uit diverse stijlvolle airco’s, onze airco installateurs leggen deze graag voor u aan!

Airconditioning aanleggen

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Installatiebedrijf

Airconditioning voor een optimaal binnenklimaat

Een koele ruimte om in te werken of thuis in te verblijven is natuurlijk prettig. Maar tegenwoordig kan een airco een stuk meer dan alleen voor verkoeling zorgen. Airconditioning zorgt ervoor dat de klamme luchtvochtigheid buiten blijft. Teveel vocht binnen uw woning of bedrijf kan ervoor zorgen dat er schimmels optreden. Het is daarom essentieel dat de verhouding tussen lucht en waterdamp optimaal is. Daarnaast kunnen veel systemen tegenwoordig de luchtkwaliteit meten, met de luchtkwaliteit wordt de hoeveelheid stof en pollen bedoelt.

Een aangename temperatuur is essentieel voor uw woongenot, met een airconditioning van Dekker Struik Installatietechniek is dit in een fluitje van een cent geregeld. In de warme zomermaanden kan hitte vervelend zijn voor u of uw bedrijf. Benieuwd welke installatie het beste bij uw werk of woonomgeving past? Vraag onze airco installateurs om meer informatie.

Kortom: airconditioning draagt bij aan een comfortabele leef-en werkomgeving. Airconditioners die voorzien zijn van een warmtepomp kunnen tevens ruimtes verwarmen in de koudere seizoenen. In een modern huishouden, waar ook wordt gestudeerd, gewerkt en geklust is een airconditioner allang geen luxe meer. Als het buiten 23 graden of warmer is, dan zorgt een aangename binnentemperatuur ervoor dat u zich prettiger voelt en tot 35 procent beter presenteert! Een airconditioning in de slaapkamer bevordert bovendien uw nachtrust.

Airco installateur

De airco installateurs van Dekker Struik zijn stuk voor stuk vakmensen. Al de installateurs beschikken over de juiste kennis die komt kijken bij het aanleggen, onderhouden en aanpassen van airconditioningsystemen. Daarnaast vindt Dekker Struik het belangrijk om te investeren in zijn vakmensen zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Vind je eigen airconditioning installateur in de omgeving van Groningen of Assen.

Dekker Struik Installatietechniek

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau in Groningen en Drenthe die al meer dan 10 jaar voor u klaar staat. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden van airconditioning in uw huis of bedrijf te bespreken.

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier - Airconditioning
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident