Dakdekken

De gestelde eisen aan dakdekken nemen steeds verder toe. De rol van een dakdekkersbedrijf is daarom steeds belangrijker. Dakbedekking kan worden aangebracht op zowel een plat of hellend dak. Wanneer dit kwalitatief goed aangebracht wordt voorkomt dit lekkage door water, sneeuw of tocht. Daklekkage is iets wat iedereen natuurlijk graag wil voorkomen. Er zijn verschillende materiaalsoorten die dakdekkers gebruiken. De meest voorkomende zijn: bitumen, zinkwerk, leiwerk, en koper.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Bitumen dak

Een bitumen dak is in Nederland de meest voorkomende dakbedekking voor platte daken. Bitumineuze dakbedekking heeft unieke eigenschappen, zoals een duurzame waterdichtheid en het is eenvoudig te verwerken.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Zinken dak

Een zinken dak kan gebruikt worden voor zowel platte als hellende daken. Toepassingen zijn bijvoorbeeld zinken goten, zinken daken, zinken hemelwaterafvoeren, maar ook zinken vergaarbakken. Een groot voordeel van zinkwerk is dat het een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden.

Leien dak

Er zijn twee verschillende soorten leien, namelijk kunstleien en natuurleien. Kunstleien worden vaak gemaakt in fabrieken en bestaan uit vezelcement. Natuurleien daarentegen zijn gemaakt natuurlijke leistenen en hebben een robuuste uitstraling. Leien dakbedekking hebben een zeer grote duurzaamheid en zijn makkelijk in onderhoud. Deze soort dakbedekking zorgt ook voor een goede isolatie.

Koperen dak

Koperen dakbedekking wordt voornamelijk toegepast bij villa’s, landhuizen en monumentale panden. Deze materiaalsoort is vaak gebruikt bij het verfraaien van daken, goten en hemelwaterafvoeren.

Ervaren dakdekkersbedrijf

Dekker & Struik installatietechniek heeft jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ons personeel periodiek bijgeschoold wordt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakdekken. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te garanderen is periodiek onderhoud noodzakelijk. Wij zijn uw specialist in het onderhoud en aanleggen van dakbedekking. Bent u opzoek naar een dakdekker in Groningen, Drenthe of Assen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2020 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident