Datanetwerken

In een wereld dat steeds verder digitaliseert zijn datanetwerken onmisbaar. Tegenwoordig zijn datanetwerken dan ook vrijwel overal te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de pinsystemen in winkels, WiFi bij u thuis of op kantoor. Een goed werkende netwerk verbinding zorgt ervoor dat deze technologie optimaal benut wordt. Dekker Struik denkt graag met u mee naar alle mogelijkheden en wij kunnen op maat datanetwerken aanleggen.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Fysieke bekabeling

Dekker Struik kan voor u de fysieke bekabeling aanleggen. Wij specialiseren ons in het aanleggen van netwerken voor kantooromgevingen maar ook bij u thuis. Naast de reguliere bekabeling van netwerkkabels kunnen wij ook glasvezelverbindingen aanleggen. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat data nog sneller van A naar B gaat. Deze continu veranderende technieken vereisen extra kennis en discipline. Dit is de reden waarom wij ernaar streven dat het personeel altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Dit doen wij door hun van tijd tot tijd te laten bijscholen

Datanetwerken

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Datanetwerk bedrijfspand

Datanetwerken werkzaamheden

De werkzaamheden die wij verrichten zijn gericht op een snel , betrouwbaar en veilig netwerk. Dekker Struik heeft veel ervaring met het aanleggen van dit type netwerken. Wij volgen ten allen tijde de geldende installatievoorschriften. Wij kunnen databekabeling aanleggen van bijvoorbeeld uw netwerkserver naar de PC-werkstations. De databekabeling leggen wij aan door CAT5E en CAT6. De bekabeling wordt dan gecentraliseerd in een patchkast, waarin tevens uw netwerkserver in onder gebracht kan worden.

Hoe Dekker Struik u helpen

Dekker en Struik installatietechniek is uw partner voor het installeren van datanetwerken in Groningen en Drenthe. Heeft u interesse maar nog een aantal vragen? Wij gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van advies. Ook voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereikbaar via de telefoon of de mail. Neem met ons op via de telefoon of mail.

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Olgerweg 17a
9723 EA Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident