Elektrotechniek Assen

Dekker Struik is de elektro installateur van Assen. Door de jaren lange ervaring van onze vakspecialisten weten wij precies wat we moeten gebruiken om elke klus zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Wat kunnen we voor je doen?

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Elektrotechniek Assen

De hedendaagse elektrotechniek is erg uitgebreid. De gemiddelde elektrische installatie heeft veel aansluitingen en groepen. Dekker en Struik Installatietechniek heeft alles in huis om uw elektrische installaties zo veilig en betrouwbaar mogelijk te laten functioneren. In de elektrotechniek worden tegenwoordig veel nieuwe technieken gebruikt. Er is ten opzichte van voorheen een toename van het aantal stroompunten en stroomverbruik. Om de betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen dient u deze goed te onderhouden.

Neem contact op
Elektricien

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Uitbreiding van uw elektrische installaties

Bij Dekker en Struik Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor alle facetten van elektrotechniek. Naast onderhoud kunnen wij uw elektrische installaties ook uitbreiden. Dit kan variëren van het ophangen van een lamp tot volledige renovatie. Krijgt u een nieuwe keuken? Wij kunnen extra aansluitpunten of installatiegroepen toevoegen. Tevens kunnen wij een inspectie uitvoeren aan uw bestaande elektrische installatie.

Bij al deze werkzaamheden betreffende de elektrotechniek zien wij toe of de bestaande- of de gerenoveerde elektrische installatie de beoogde veiligheid heeft, volgens de geldende voorschriften NEN1010.

Beperk uw risico’s

De elektrotechniek is constant in beweging. Dit betekent dat sommige elektrische installaties op den duur kunnen verouderen. Veroudering in het elektrische systeem brengt risico’s met zich mee. Een stroomstoring of kortsluiting, wat kan resulteren in brand, zijn risico’s die worden vergroot door verouderde elektrische installaties. Zorg er daarom voor dat u op den duur uw groepenkasten en andere installaties laat keuren door een vakspecialist. Dekker Struik heeft veel ervaring met het keuren van elektrische installaties waardoor u zonder zorgen kunt genieten in uw eigen huis.

Elektricien Assen

Onze merken

NEN 1010

De NEN 1010 is een reeks veiligheidsbepalingen voor elektrische installaties die door de elektrotechnische installatiebranche is uitgegeven. Het zijn geen wetten, maar door de branche bepaalde afspraken voor veiligheidseisen waaraan installaties moeten voldoen. Dekker Struik volgt deze richtlijnen al jaren omdat wij veiligheid en zekerheid altijd voorop stellen. Zo weet u dat een elektrische installatie door Dekker Struik altijd veilig geïnstalleerd, gekeurd en onderhouden.

Heeft u een elektrisch probleem, verouderde installaties of wilt u uw elektrische installaties laten keuren? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen komen we met een duidelijke oplossing.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident