Loodgieterswerk

Bent u een erkende installateur nodig voor uw loodgieterswerk? Dekker Struik installatietechniek is een erkend gas installatiebedrijf met jarenlange ervaring. Gasinstallaties brengen comfort met zich mee in huis, maar brengt evengoed gevaren met zich mee. Het is belangrijk om de installaties te laten leggen en onderhouden door een gecertificeerd en erkend gas installatie bedrijf.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Loodgieterswerkzaamheden

Het vakgebied van een loodgieter is zeer uitgebreid en heeft daarom kennis over verschillende installaties in gebouwen. Een loodgieter is onmisbaar bij de bouw en onderhoud van huizen. Onze loodgieters kunnen u helpen met aanleggen, onderhouden en repareren van installaties. Daarbij kan je denken aan verwarmingsinstallaties, sanitair, riolering en waterleidingen. Krijgt u onverwacht te maken met verstoppingen in het riool of lekkage, dan is het belangrijk om een loodgieter in te schakelen. Wij willen u daarbij graag helpen. Daarnaast vallen onder onze loodgieterswerkzaamheden ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Wij zijn bevoegd om gasinstallaties te ontwerpen, aanleggen en te keuren omdat wij voldoen aan de benodigde kwaliteitsnormen.

Loodgieterswerk

Gevaren van gasinstallaties

Elk jaren ontstaan er verschillende gevaarlijke situaties door verkeerd aangelegde gasinstallaties. De gevallen die het meest voorkomen zijn koolmonoxide vergiftiging en brand. Het is daarom belangrijk om altijd te zorgen voor een veilige installatie. Ook het onderhoud en reparatie is belangrijk om uit te besteden aan een erkende en gecertificeerde installateur.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Loodgieterswerkzaamheden

Onderhoud en reparatie van installaties

Zoals eerder vermeld helpt Dekker Struik installatietechniek u graag bij de onderhoud en reparatie van installaties. Het tijdig onderhouden van installaties kan de kans op lekkage en gevaarlijke situaties verminderen. Als woningeigenaar is het belangrijk dat u zorgt voor een veilige woning voor u, maar ook medebewoners of huurders. Twijfelt u over de veiligheid van uw installaties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord voor eventuele vragen die u heeft betreft installaties in u huis.

Kwaliteitsnormen

Bij Dekker Struik staat veiligheid en kwaliteit voorop en zijn in ieders belang. Er wordt daarom gewerkt met NEN (Nederlandse Norm), dit zijn afspraken over de kwaliteit en veiligheid van diensten. Wij werken bijvoorbeeld tot en met NEN 1078; wat inhoudt dat wij mogen werken met gasvoorzieningen met een werkdruk van 500mbar in nieuwbouw huizen. Daarnaast werken wij ook met NEN 8078; wat inhoudt dat we mogen werken met gasvoorzieningen tot een werkdruk van 500 mbar bestaande bouw. Verder werken wij met NEN 2078, dit betekent dat wij eisen hebben voor het ontwerp, aanleg en beproevingen van het aanleggen van in industriële gasinstallaties met een nominale werkdruk tot 4 MPa. Ten slotte werken wij met NPR 3378, deze norm geeft bevoegdheid om gasinstallaties aan te leggen en te onderhouden.

Loodgieter met spoed beschikbaar

Wij zijn erkende installateurs met jarenlange ervaring. Ons personeel laten we periodiek bijscholen zodat ze op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsvoorschriften en technische handigheden. Bent u een loodgieter nodig in dan komen we graag met u in contact. Ook wanneer u een loodgieter met spoed nodig bent dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en wij staan u graag te woord!

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

De bouw van ons nieuwe pand is gestart!

© 2022 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident