Loodgieterswerk

Last van een verstopping in uw woning of bedrijfspand? Veel loodgieter problemen gebeuren altijd op de verkeerde momenten. Schakel een erkende installateur in voor uw loodgieterswerk? Dekker Struik installatietechniek is een erkend installatiebedrijf met jarenlange ervaring in gas- en waterinstallaties. Gas- en waterinstallaties brengen naast comfort ook gevaren met zich mee. Het is dus belangrijk om de installaties te laten leggen en onderhouden door een gecertificeerd en erkend installatiebedrijf. Loodgieter nodig? Schakel Dekker Struik in!

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Loodgieterswerkzaamheden

Het vakgebied van een loodgieter is zeer uitgebreid en heeft daarom kennis over verschillende installaties in gebouwen. Een loodgieter is onmisbaar bij de bouw en onderhoud van huizen. Onze loodgieters kunnen u helpen met aanleggen, onderhouden en repareren van installaties. Daarbij kan je denken aan verwarmingsinstallaties, sanitair, riolering en waterleidingen. Krijgt u onverwacht te maken met verstoppingen in het riool of lekkage, dan is het belangrijk om een loodgieter in te schakelen. Wij willen u daarbij graag helpen. Daarnaast vallen onder onze loodgieterswerkzaamheden ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Wij zijn bevoegd om gasinstallaties te ontwerpen, aanleggen en te keuren omdat wij voldoen aan de benodigde kwaliteitsnormen.

Loodgieterswerk

Waar kan een loodgieter bij helpen?

Het vakgebied en kennis van de loodgieters bij Dekker Struik zijn enorm. We helpen met het aanleggen, onderhouden en repareren van verscheidene installaties in uw woning of kantoorpand. Het is verstandig om uw installaties eens in de zo veel tijd te laten controleren door een expert, maar ook voor spoed zijn wij altijd bereikbaar. De werkzaamheden die onze wij verrichten lopen erg uiteen, denk hierbij aan verwarmingsinstallaties, sanitair, riolering, gasinstallaties en nog veel meer. Waar kunnen we u mee helpen?

Waterleidingen

Wilt u een waterleiding aanleggen? Misschien is er een lekkage in uw woning of bedrijfspand en heeft u met spoed een loodgieter nodig. Dekker Struik helpt bij het plaatsen en vervangen van uw waterleiding. Ook zorgen wij ervoor dat waterleidingen de juiste temperatuur hebben. Zo zorgen wij voor warm en koud water installaties waardoor de kans op legionella aanzienlijk verkleint.

Lees meer over waterleidingen

Riolering

Heeft u last van een verstopt riool? Vaak merkt u een verstopt riool aan de rioolstank in uw woning of bedrijfspand. Bij last met de riolering is het verstandig een expert in te schakelen. Dekker Struik biedt de oplossing als het gaat om kwalitatief goede riolering. Zo leggen we nieuwe riolering aan, onderhouden we bestaande riolering en helpen we bij het ontstoppen bij blokkades.

Lees meer over rioleringen

Sanitair

Dekker Struik helpt aanpassingen aanbrengen aan uw toilet of badkamer. Goed werkend sanitair is onmisbaar in iedere woning, het is daarom een erg belangrijk onderdeel van onze diensten. Van het installeren van een enkele kraan tot en met complete badkamers in uw woning. Bij het plaatsen en installeren van sanitair oplossingen komen veel loodgieter werkzaamheden te pas. Advies nodig?

Lees meer over sanitair

Ventilatie

Een loodgieter nodig voor uw ventilatie? Dekker Struik helpt je bij het plaatsen van natuurlijke en mechanische ventilatie in uw huis of bedrijfspand. Goed functionerende ventilatie voorkomt schimmels en geluidsoverlast. Daarnaast kan een slechte ventilatie zelfs luchtwegproblemen opleveren. Laat een loodgieter naar uw ventilatie kijken.

Lees meer over ventilatie

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Gevaren van gasinstallaties

Elk jaren ontstaan er verschillende gevaarlijke situaties door verkeerd aangelegde gasinstallaties. De gevallen die het meest voorkomen zijn koolmonoxide vergiftiging en brand. Het is daarom belangrijk om altijd te zorgen voor een veilige installatie. Ook het onderhoud en reparatie is belangrijk om uit te besteden aan een erkende en gecertificeerde installateur.

Loodgieterswerkzaamheden

Onderhoud en reparatie van installaties

Zoals eerder vermeld helpt Dekker Struik installatietechniek u graag bij de onderhoud en reparatie van installaties. Het tijdig onderhouden van installaties kan de kans op lekkage en gevaarlijke situaties verminderen. Als woningeigenaar is het belangrijk dat u zorgt voor een veilige woning voor u, maar ook medebewoners of huurders. Twijfelt u over de veiligheid van uw installaties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord voor eventuele vragen die u heeft betreft installaties in u huis.

Kwaliteitsnormen

Bij Dekker Struik staat veiligheid en kwaliteit voorop en zijn in ieders belang. Er wordt daarom gewerkt met NEN (Nederlandse Norm), dit zijn afspraken over de kwaliteit en veiligheid van diensten. Wij werken bijvoorbeeld tot en met NEN 1078; wat inhoudt dat wij mogen werken met gasvoorzieningen met een werkdruk van 500mbar in nieuwbouw huizen. Daarnaast werken wij ook met NEN 8078; wat inhoudt dat we mogen werken met gasvoorzieningen tot een werkdruk van 500 mbar bestaande bouw. Verder werken wij met NEN 2078, dit betekent dat wij eisen hebben voor het ontwerp, aanleg en beproevingen van het aanleggen van in industriƫle gasinstallaties met een nominale werkdruk tot 4 MPa. Ten slotte werken wij met NPR 3378, deze norm geeft bevoegdheid om gasinstallaties aan te leggen en te onderhouden.

Loodgieter met spoed beschikbaar

Wij zijn erkende installateurs met jarenlange ervaring. Ons personeel laten we periodiek bijscholen zodat ze op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsvoorschriften en technische handigheden. Bent u een loodgieter nodig in dan komen we graag met u in contact. Ook wanneer u een loodgieter met spoed nodig bent dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en wij staan u graag te woord!

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Olgerweg 17a
9723 EA Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident