Sanitair

Goed werkend sanitair is voor ieder huis onmisbaar. Iedere dag maken mensen veelvuldig gebruik van allerlei voorzieningen. Het is daarom erg belangrijk dat dit goed functioneert. Dekker Struik specialiseert zich in het installeren, ontwerpen en repareren van sanitair. Dit doen wij zowel voor de zakelijke als particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamers in uw woning; Dekker en Struik Installatietechniek beschikt over ruime ervaring en expertise.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Uw sanitair op orde

Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en / of toilet. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen aan uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot uitvoering kunnen wij u adviseren voor de juiste keuze.

Sanitair

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Badkamer

Sanitair in bedrijfsgebouwen

Daarnaast kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Dekker Struik Installatietechniek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitairtoonzalen in de regio’s Groningen en Drenthe. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze specialisten met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden over uw badkamer en toilet.

Expertise in sanitair

Dekker Struik installatietechniek heeft jarenlange ervaring in het maken van sanitaire oplossingen. Tevens bieden wij loodgietersdiensten aan zodat wij problemen met leidingen snel kunnen verhelpen. Wij werken via de geldende installatievoorschriften en zorgen ervoor dat ons personeel altijd bijgeschoold is. Zo beschikken onze monteurs over alle benodigde kennis.

Advies nodig?

Dekker en Struik installatietechniek is uw partner voor het installeren van sanitair oplossingen in Groningen en Drenthe. Heeft u interesse maar nog een aantal vragen? Wij gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van advies. Ook voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereikbaar via de telefoon of de mail. Neem met ons op via de telefoon of mail.

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Olgerweg 17a
9723 EA Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident