Ventilatiesystemen

Een goed binnenklimaat is voor ieder bedrijf en woning onmisbaar. Dekker Struik helpt bij het installeren van een goed functionerend ventilatiesysteem. Er zijn verschillende ventilatiesystemen: natuurlijke, mechanische en ventilatie met warmteterugwinning

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Ventilatie van uw woning of bedrijf

Voor een goed en gezond binnenklimaat is een goed ontwerp en uitvoering van een ventilatiesysteem een vereiste. Een slecht functionerend systeem kan leiden tot problemen met de luchtwegen, geluidsoverlast of vocht en schimmels in uw woning of bedrijf. Dekker en Struik Installatietechniek installeert ventilatiesystemen in de vorm van natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie en ventilatie met warmteterugwinning.

Ventilatiesystemen aanleggen
Ventilatiesysteem

Natuurlijke ventilatie

Natuurlijke ventilatie kent vele varianten. Natuurlijke ventilatie gebeurt al door het openen van uw ramen, of via roosters. Het houdt in dat op een energievrije manier warmte uit uw woning of bedrijf wordt geleid. Dekker en Struik Installatietechniek kan u adviseren over de mogelijkheden van natuurlijke ventilatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld af- en toevoerkanalen installeren, voor verse lucht in uw huis of bedrijf.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Mechanische ventilatie

Naast natuurlijke ventilatie kunt u ook gebruikmaken van mechanische ventilatie. Mechanische afzuigsystemen zuigen lucht uit uw woning door middel van bijvoorbeeld ventilatoren. Wij maken gebruik van de nieuwste systemen en technieken.

warmteterugwinning

Een ventilatiesysteem door middel van warmteterugwinning voert vochtige en vuile lucht uit uw woning of bedrijf af. Dezelfde hoeveelheid schone, voorverwarmde lucht wordt door ventilatie met warmteterugwinning weer toegevoerd. Doordat de energie van de af te voeren buitenlucht wordt overgedragen aan de buitenlucht blijft 95 procent van de warmte bewaard. Zo verspilt u geen energie. Dat is prettig voor uw energierekening en het comfort in uw woning of bedrijf.

Dekker en Struik installatietechniek kan u helpen met uw ventilatieproblemen.
Wij zijn werkzaam in Groningen en Drenthe

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Recent van Dekker Struik

MEESTE BEWONERS DIK TEVREDEN MET WARMTEPOMP

© 2022 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident