Zinken dakgoot

Bent u opzoek naar een zinken dakgoot? De praktische functie van een dakgoot is al jarenlang van groot belang. Een dakgoot zorgt ervoor dat regenwater via een systeem van regenpijpen naar uw afvoer loopt. Onder andere lekkage wordt voorkomen door een kwalitatief goede afvoer. Steeds vaker zien we echter dat de uitstraling van een dakgoot belangrijker wordt. Ben je daarom opzoek naar een kwalitatief sterke dakgoot en een mooie uitstraling? Dan is een zinken dakgoot voor u de perfecte keuze. Zink heeft als eigenschap dat het materiaal sterk is en lang mee gaat. Dekker Struik helpt je graag bij het kiezen van een zinken dakgoot voor uw woning.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Zinken dakgoot of PVC dakgoot

Een veel gemaakte afweging is of u moet kiezen voor een PVC of een zinken dakgoot. Onze keuze is daarin dat een zinken dakgoot een meer rendabele keuze is op de lange duur. Een PVC dakgoot is weliswaar goedkoper in de aanschaf en montage, maar heeft een aanzienlijk lagere levensduur dan Zinkwerk. Laatst genoemde heeft bij een goede onderhoud een levensduur van 40 jaar, terwijl een PVC dakgoot een levensduur van 15 jaar heeft. Daarnaast bent u veel langer bezig met onderhoud aan PVC dakgoten. Het kiezen van een Zinken dakgoot is daarom een investering in een duurzame oplossing voor uw dakgoot probleem.

Zinken dakgoot

Soorten zinkwerk regenpijpen

Zinkwerk regenpijp zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn een aantal soorten modellen waar u uit kan kiezen. Naast de praktische toepassingen van de verschillende soorten dakgoten is het ook een stijlaspect voor uw huis. De soort die u het meest vindt in Nederland is de bakgoot. Dit is een goot dat een rechthoekige vorm heeft met platte bodem en verticale randen. Daarnaast is de mastgoot ook een populaire keuze. Deze goot heeft een ronde vorm en ziet eruit als een halve cirkel. Door middel van gootbeugels wordt een mastgoot bevestigd aan de dakgoten. Een bijkomend voordeel is dat een ronde vorm van dakgoten een betere doorstroming in uw dakgoten voorziet.

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Zinken regenpijp monteren

Het monteren van een zinken regenpijp is een klus waarbij technische kennis vereist is. Heeft u een opdracht om zinken regenpijpen te monteren dan adviseren wij u graag. Voor de montage van zinken buizen zijn beugels noodzakelijk.

Dakgoot

Levensduur zinken dakgoot

Zink heeft als eigenschap dat het een lange levensduur heeft. Het materiaal gaat tot wel 40 jaar mee wanneer het goed onderhouden wordt. De grootste vijand van zink is roestvorming. Zorg ervoor dat u de gootbeugels regelmatig controleert op roestvorming.

Door zogenaamde bitumencorrossie kan carbolzuur ontstaan en dit verlaagd de levensduur van zink drastisch. In het geval van carbolzuur in uw zink is de levensduur ongeveer 2 jaar. Probeer daarom een jaarlijkse controle uit te voeren op uw dakgoten. Om een goed onderhoud te garanderen aan uw zinkwerk kan u overwegen om een specialist in te schakelen.

Waarom kiezen voor Dekker Struik installatietechniek?

Erkende vakspecialisten en jarenlange ervaring met het zinken van dakgoten. Wij zorgen ervoor dat ons personeel periodiek bijgeschoold wordt om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Om een duurzame waterdichtheid van uw dakgoten te garanderen is periodiek onderhoud noodzakelijk. Wij zijn uw specialist voor het onderhouden en aanleggen van uw zinken dakgoten. Bent u opzoek naar een expert in het zinken van dakgoten in Groningen, Drenthe of Assen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2021 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident