Thuiscomfort

Tot op latere leeftijd blijft men steeds langer thuis wonen. Dit door een verouderende bevolking en een tekort aan goede opvanghuizen. Men is dus genoodzaakt om in het eigen huis te blijven wonen. Ook kan het zijn dat er eerder een verandering binnen uw woon ruimte voorkomt. Dit kan een mooie kans zijn om uzelf te voorzien van het nodige comfort.

Het is namelijk fijn om ook binnen het eigen huis van alle gemakken te zijn voorzien. Iedereen geniet van een stukje comfort. Daarom werken wij samen met thuiscomfort aan een verbeterde thuisomgeving voor u.

Thuiscomfort biedt advies voor situaties waar u mogelijk niet goed weet wat de mogelijkheden zijn. Zo kan het zijn dat er extra woonruimte beschikbaar wordt, u gebruik wil maken van slimmere mogelijkheden of u ideeën op wilt doen voor uw woning.

Thuiscomfort

Thuiscomfort is een samenwerking van technische leveranciers en installateurs. Gezamenlijk zorgen zij voor onbeperkte mogelijkheden bij u in huis. Laat u inspireren en informeren op https://www.thuiscomfort.nl/ net als duizenden andere consumenten. Neem contact op met een specialist bij u in de buurt. Op die manier kunnen wij zorgen voor meer comfort voor u.

 

 

 

Locatie Groningen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Bremerweg 10
9723 TD Groningen
050 - 313 51 51 (Locatie Groningen)

Locatie Assen

Adresgegevens:
Dekker Struik installatietechniek
Afrikaweg 33C
9407 TL Assen
0592 - 74 90 62 (Locatie Assen)

info@uwinstallateur.nl
Copyright © Dekker & Struik Installatietechniek
Naar boven