Onze vakgebieden

Installatietechniek Dekker Struik is een specialist in onder andere; electrotechniek, installatietechniek, klimaattechniek, communicatietechniek en is nauw betrokken bij het optimaliseren van duurzame energie.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Dekker Struik Installatietechniek is een allround specialist op het gebied van installatietechniek. Door de fusie in 2008 heeft het bedrijf alle disciplines op het gebied van installatie onder één dak. Door jarenlange ervaring en vakspecialisten bieden wij kwalitatief goede diensten aan. In onderstaand overzicht kun je bekijken in welke vakgebieden wij aanwezig zijn.

vakgebied

Communicatietechniek

Wilt u communicatietechniek installeren in uw huis? Onze diensten zijn: audio & video intercomsystemen en domotica installaties.

Meer informatie
vakgebied

Duurzame techniek

Voor het realiseren van duurzame techniek maken we gebruik van zonne-energie. Onze diensten zijn: aanbrengen van zonnepanelen, zonneboilers en...

Meer informatie
vakgebied

Elektrotechniek

Dekker Struik kan nieuwe elektro installaties bij u aanbrengen, onderhoud aan bestaande installaties en aangelegde installaties uitbreiden.

Meer informatie
vakgebied

Installatietechniek

Wij kunnen u helpen bij uw installatietechniek: waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen, riolering, zinkwerken en alle loodgieter werkzaamheden.

Meer informatie
vakgebied

Klimaattechniek

Diensten die wij aanbieden voor klimaattechniek zijn: installeren van de centrale verwarming, airconditioning en ventilatie.

Meer informatie

Recent van Dekker Struik

Vanaf 2022 hogere subsidie voor isolatie en warmtepompen

In het jaar 2022 zijn er wat veranderingen wat betreft subsidie om duurzaamheid te stimuleren er komt een hogere subsidie op isolatiemaatregelen en (hybride) warmtepompen.
© 2022 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident