Aardbevingsschade

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Heeft jouw woning aardbevingsschade opgelopen en staat deze in het aardbevingsgebied? Dan is er nu ook een keer goed nieuws te melden. Huiseigenaren in het aardbevingsgebied kunnen een vergoeding krijgen voor energiebesparende maatregelingen. De subsidie kan oplopen tot maximaal €4000. De regeling is bedoeld als compensatie voor overlast en schade door aardbevingen. Dit zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de premie. Wij informeren je graag over de beste energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Verder verzorgen wij de aanvraag en alle administratieve handelingen.

Premie aanvraag

Om in aanmerking te komen voor de subsidie dient je eigenaar te zijn van een woning in het aardbevingsgebied met erkende aardbevingsschade. Je hebt daarbij recht op een bijdrage van 100% van de schade met een maximum tot €4000,-. De deadline voor het indienen van een aanvraag is 31 maart 2022 (tenzij het budget eerder is bereikt). In samenwerking met onze partners kunnen wij alle gesubsidieerde maatregelingen voor je uitvoeren.

● Dakisolatie

● Vloerisolatie

● Gevelisolatie

● Muurisolatie

● Combiketel met hoog rendement

● Zonnepanelen en zonnecollectoren

● Zonneboiler

● Warmtepomp (kijk hier voor onze aktieprijs)

● Warmte- koudeopslag

● Technieken voor warmteterugwinning

Aardbevingsschade Groningen

De problematiek van de aardbevingsschade Groningen gaat al tientallen jaren terug. Nederland wint al sinds de jaren zestig aardgas uit de Groningse bodem. De aardbevingen die plaats vinden in Groningen zijn daardoor ook nagenoeg allemaal gevolg van de gaswinning die plaats vindt in het Noorden van Nederland. De eerste aardbeving vond eind 1980 plaats in het Noorden van ons land. Om de aardbevingsschade Groningen te beperken wil de overheid stoppen met het opboren van gas. Het kabinet heeft besloten om de gaswinning in Groningen in termijnen af te bouwen. De verwachting is dat in 2030 gestopt zal worden met de gaswinning in Groningen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Dekker Struik Installatietechniek helpt u hier graag verder mee. Wilt u niet de gehele €4000 euro voorschieten? Vraag ons naar de financieringsmogelijkheden.

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2021 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident