Communicatietechniek

Wij hebben een aantal opties om u te kunnen zien van een gepaste communicatietechniek. Wij bieden audio en video intercomsystemen aan van verschillende fabrikanten. Daarnaast kunnen wij uw huis voorzien van een domotica systeem. Bent u geïnteresseerd in één van de technieken? Op deze pagina leggen we kort uit wat deze technieken inhouden.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Dekker Struik Installatietechniek

Dekker Struik Installatietechniek is een specialist op het gebied van intercomsystemen van het fabricaat Siedle, Comelit en BTicino. Elk intercom systeem biedt u de mogelijkheid om bij flatgebouwen of portiekwoningen de entrees af te sluiten, waarbij men kan communiceren van de entree naar de desbetreffende woning.

Intercom systeem

Met een intercom systeem kunt u communiceren met degene die voor uw deur staat. Zo hoeft u niet persé de deur open te doen om met de bezoekers te communiceren. Wij bieden verschillende intercomsystemen aan. Dekker Struik is officiële partner van Siedle, Comelit en BTicino. Er zijn opties om een intercom systeem aan te leggen met alleen audio of een combinatie van audio en video. Wij kunnen intercomsystemen aanleggen in een woning, flat of op kantoor.

Neem contact op
Intercom

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Audio & Video intercomsystemen

Een intercom systeem is een communicatietechniek dat al lange tijd in gebruik is. Waarschijnlijk maakte u al meerdere malen gebruik hiervan. Denk bijvoorbeeld aan een appartementencomplex. Het kunnen communiceren met de persoon die voor de deur staat geeft een gevoel van veiligheid. Een intercom systeem met ingebouwde video optie wordt steeds meer gebruikt. Waarmee u de bezoeker ook daadwerkelijk in beeld zien. Verder is de optie om de bezoeker voor de deur via de camera op te nemen wanneer hij voor de deur staat mogelijk. Dit is net een stapje verder en is een goede investering voor uw verouderde intercom systeem. Daarnaast geeft dit een extra gevoel van veiligheid.

Video intercom

Het op afstand communiceren met bezoekers is mogelijk door een ingebouwde WiFi-module. Dit kan gebruikt worden door huizen, appartementen en flatgebouwen, maar is ook praktisch voor kantoor en een praktijk. De systemen zijn overal te bedienen en te gebruiken met uw smartphone, ook als u niet thuis bent. Wilt u meer informatie over wat wij kunnen bieden neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Datanetwerken

Datanetwerken

Automatisering en data overdracht is vandaag de dag niet meer weg te denken. Hierbij moeten er zeer grote eisen gesteld worden aan de kwaliteit en snelheid van het netwerk. Zoekt u een specialist voor uw datanetwerken? Dekker en Struik Installatietechniek is een specialist in het aanleggen van deze fysieke bekabeling. We zijn specialist in de Legrand LCS-systemen voor uw kantoor-of huisomgeving. Zo kunnen wij uw netwerkbekabeling leggen van uw netwerkserver naar uw PC-werkstations, uitgevoerd in CAT5E en CAT6(A). De bekabeling wordt dan gecentraliseerd in een patchkast, waarin tevens uw netwerkserver in onder gebracht kan worden. Complexere verbindingen tussen diverse netwerkservers onderling kunnen ook door ons uitgevoerd worden door middel van glasvezelverbindingen. Deze continue veranderende technieken vergen extra kennis en discipline, wat tevens de reden is dat onze monteurs continu worden bijgeschoold. Graag zijn wij u van dienst voor een maatwerkoplossing van uw situatie.

Neem contact op
F:C2 Data bekabeling 1

Domotica systemen

Besturingssystemen die steeds populairder worden zijn domotica systemen. Deze systemen zijn nog redelijk onbekend, maar bieden veel gemak voor bij u thuis. Domotica bestuurd en regelt lichtschakelingen, klimaat processen en handelingen in uw huis. Dit kan uzelf aansturen vanaf een smartphone, tablet of controlepaneel dat bevestigd wordt aan de muur.

Wij zijn een specialist in het toepassen van xComfort. Dit is het draadloze domotica systeem van Eaton dat een combinatie maakt van comfort, veiligheid en energiebesparing. Dit domotica systeem biedt perfecte en flexibele oplossingen voor de regeling van verlichting, zonwering en warmte in woningen en kleine kantoren. Waarschuwingsfuncties geven een gerust gevoel als u niet thuis bent en via een draadloze communicatie kunt u het energieverbruik van het huis bekijken. Eventuele opgewekte energie van zonnepanelen kunt u ook bekijken op het overzicht.

Voor meer informatie over onze communicatietechniek oplossingen neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op Meer informatie

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Olgerweg 17a
9723 EA Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Onze merken

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident