CV installatie (Centrale verwarming)

In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Comfortabel wonen

Dekker en Struik Installatietechniek verzorgt alles op het gebied van het installeren van uw CV installatie. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk bij Dekker en Struik Installatietechniek: van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen.

Op gebied van centrale verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u niet alleen denken aan de keuze van de warmtebron, bijvoorbeeld een CV-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast centrale verwarming via radiatoren, behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.

Neem contact op
Klimaattechniek header

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken

Waterzijdig inregelen

Misschien kent u het wel; aan de ene kant van het gebouw is het te warm, en aan de andere kant is het te koud. Wij hebben de oplossing: “waterzijdig inregelen”! Waterzijdig inregelen betekent dat we bij elke radiator de doorstroming zo vergroten, of verkleinen, dat de radiator de optimale hoeveelheid warmte afgeeft. Zo wordt elk vertrek gelijkmatig verwarmd.

Meestal is het zo dat in een gebouw de vertrekken die het verst bij de ketel weg zijn, het minst warm worden. Daarentegen wordt in de andere vertrekken, dichterbij de ketel, de radiator bijna dichtgedraaid omdat het daar te warm is. Wij komen graag bij u langs om de problemen met de warmte- of kouderegulering in uw bedrijf of huis op te lossen. Aan de hand van een lijst bespreken wij uw klachten en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Met het waterzijdig inregelen is een besparing van 10 tot 30 procent mogelijk. Dat komt neer dat u terugverdientijd hebt van twee tot drie jaar. De kosten van waterzijdig inregelen zijn afhankelijk van de grootte van uw gebouw of woning. Wij helpen je graag met het installeren van jouw cv installatie. Om de mogelijkheden te bespreken neem dan telefonisch contact met ons op.

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2020 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident