Datanetwerken

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Zoekt u een specialist voor uw datanetwerken? Informeer bij Dekker en Struik installatietechniek vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Dekker en Struik Installatietechniek is een specialist in het aanleggen van fysieke bekabeling van netwerken voor uw kantooromgeving. Zo kunnen wij uw netwerkbekabeling leggen van uw netwerkserver naar uw PC-werkstations, uitgevoerd in CAT5E en CAT6. De bekabeling wordt dan gecentraliseerd in een patchkast, waarin tevens uw netwerkserver in onder gebracht kan worden.

Complexere verbindingen tussen diverse netwerkservers onderling kunnen ook door ons uitgevoerd worden door middel van glasvezelverbindingen. Deze continue veranderende technieken vergen extra kennis en discipline, wat tevens de reden is dat onze monteurs continu worden bijgeschoold.

Graag zijn wij u van dienst voor een maatwerkoplossing van uw situatie. Neem eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2020 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident