Duurzame techniek

Dekker Struik Installatietechniek biedt verschillende opties om duurzame techniek voor jou mogelijk te maken. Een veel besproken methode is het gebruik van zonne-energie. Deze vorm van energie kunnen wij opwekken voor uw huishouden. Dit doen wij door zonnepanelen aan te leggen op huizen. Daarnaast installeren wij ook zonneboilers en warmtepompen. Lees verder als u meer informatie wil over hoe wij deze technieken toepassen.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Zonnepanelen

Steeds meer huishoudens in Nederland besluiten om over te gaan op duurzame energie. Ongeveer op 10% van onze daken in het land zijn zonnepanelen te vinden. De keuze om over te gaan op zonnepanelen is een investering die goed uit kan. Zonnepanelen verdienen zichzelf terug in ongeveer 6 jaar. Vanaf dat punt is alle energie dat u opwekt winst. De panelen gaan ongeveer 25 jaar mee. Dit betekent 19 jaar lang profiteren van gratis energie. We moeten er wel bij zeggen dat het rendement van zonnepanelen afneemt na verloop van tijd. Een zonnepaneel behaalt dan nog zo’n 80% van zijn vermogen. In Nederland schijnt niet altijd de zon, maar toch zijn zonnepanelen in ons land rendabel.

Bekijk deze pagina indien u meer wilt weten over alle mogelijkheden van zonnepanelen. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor de aanschaf van zonnepanelen of meer informatie ontvangen?

Neem contact op Meer informatie
Duurzame techniek

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Warmtepomp

Warmtepomp

Een andere methode van duurzaam energiegebruik is de toepassing van de warmtepomp. U kunt een warmtepomp zien als een duurzaam alternatief op de Cv-ketel. We weten allemaal dat gas een energiebron is dat niet voor eeuwig meegaat en daarom worden alternatieve methoden steeds populairder. De warmtepomp is het meest gekozen alternatief. Een warmtepomp comprimeert lucht tot warmte. Hierdoor wordt warmte efficiënter opgewekt en betaalt u minder geld voor de energierekening. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. Een win-win situatie!

De overheid verstrekt  subsidie bij de aankoop van een warmtepomp.

Wilt u meer informatie over onze methoden om duurzame techniek in uw huis te installeren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op Meer informatie

Zonneboiler

Een zonneboiler is een ander duurzame methode die gebruik maakt van zonne-energie. Op het dak wordt een zonnecollector bevestigd die de warmte van de zon gebruikt om het water in de buizen te verwarmen. Deze warmte is gebruikt om het water in uw huis te verwarmen. Daarnaast is er een tweede systeem dat het water opwarmt indien dit niet warm genoeg is. Dit is meestal de CV-combiketel. Op deze manier wordt een deel van het energie bespaart door zonne-energie. Naast dat dit goed is voor het milieu geeft dit ook een fijn resultaat op uw energie rekening.

De overheid verstrekt subsidie bij de aankoop van een zonneboiler. Dit is afhankelijk van het type zonneboiler dat u wil kopen. Voor meer informatie kunt u op deze pagina kijken. Natuurlijk helpen wij graag bij aanvullende vragen!

Neem contact op Meer informatie
F:D4 LED verlichting zwembad Parrel

Duurzame Led verlichting

Vele projecten hebben wij voorzien van duurzame verlichting, wat op jaarbasis veel energie en onderhoudskosten bespaart.

Ook realiseren wij duurzame verlichting voor huizen en bedrijven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzame verlichting?

Lees meer
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident