Elektrotechniek

Onze specialisten beschikken over alle benodigde kennis op het gebied van elektrotechniek. Wij kunnen een nieuwe installatie bij u aanbrengen, maar ook voor onderhoud en het uitbreiden van installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Uw elektricien

Bent u opzoek naar een betrouwbare elektricien die uw klus op een veilige en verantwoorde manier uitvoert? Dekker Struik Installatietechniek is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit zoals;

  • Uitbreiden en vervanging groepenverdeler
  • Uitvoeren van reparaties
  • Aanleggen van nieuwe elektrotechnische installaties
  • Aanleggen van laadpalen

Heeft u een betrouwbare partner nodig om uw meterkast te installeren, reparaties uit te voeren of om uw woning te voorzien van nieuwe bedrading? Wij helpen hier u graag bij.

Neem contact op
Meterkast

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Elektricien

Onderhoud en uitbreiding

De hedendaagse elektrotechniek is erg uitgebreid. De gemiddelde elektrotechnische installatie krijgt steeds meer aansluitingen en groepen. Dekker Struik Installatietechniek heeft alles in huis om uw elektrotechnische installatie zo veilig en betrouwbaar mogelijk te laten functioneren. In de elektrotechniek worden tegenwoordig veel nieuwe technieken gebruikt. Om de betrouwbaarheid van uw elektrotechnische installaties te waarborgen dient u deze goed te onderhouden.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle facetten van elektrotechniek. Naast onderhoud kunnen wij uw elektrotechnische installaties ook uitbreiden. Dit kan variƫren van het ophangen van een lamp tot volledige renovatie. Krijgt u een nieuwe keuken? Wij kunnen extra aansluitpunten of installatiegroepen toevoegen. Daarnaast kunnen wij een inspectie uitvoeren van uw bestaande elektrotechnische installatie.

Neem contact op

Wat doen bij een elektrische storing?

Wacht niet te lang wanneer u last heeft van een elektrische storing. Wanneer u deze problemen te lang laat zitten kunnen deze een potentieel risico vormen. Laat er dus zo snel mogelijk een elektricien bij kijken. Zij kunnen nodige reparaties uitvoeren en testen en beoordelen of uw installaties veilig te gebruiken zijn.

Vraag vrijblijvend advies

Geldende voorschriften

Bij al deze werkzaamheden betreffende de elektrotechniek zien wij toe of de bestaande- of de gerenoveerde elektrische installatie de beoogde veiligheid heeft, volgens de geldende voorschriften NEN1010.

Dekker Struik Installatietechniek: uw partner in Elektrotechniek

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident