Elektrotechniek

Onze specialisten beschikken over alle benodigde kennis op het gebied van elektrotechniek. Wij kunnen een nieuwe installatie bij u aanbrengen, maar ook voor onderhoud en het uitbreiden van installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Uw elektricien

Bent u opzoek naar een betrouwbare elektricien die uw klus op een veilige en verantwoorde manier uitvoert? Dekker Struik Installatietechniek is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit zoals;

– Uitbreiden van uw netwerk
– Uitvoeren van reparaties
– Uitvoeren van herstelwerkzaamheden
– Aanleggen van nieuwe installaties

Heeft u een betrouwbare partner nodig om uw meterkast te installeren, reparaties uit te voeren of om uw woning te voorzien van nieuwe bedrading? Wij helpen hier u graag bij.

Neem contact op
Meterkast

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Elektricien

De hedendaagse elektrotechniek is erg uitgebreid. De gemiddelde elektrische installatie heeft veel aansluitingen en groepen. Dekker en Struik Installatietechniek heeft alles in huis om uw elektrische installaties zo veilig en betrouwbaar mogelijk te laten functioneren. In de elektrotechniek worden tegenwoordig veel nieuwe technieken gebruikt. Om de betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen dient u deze goed te onderhouden.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle facetten van elektrotechniek. Naast onderhoud kunnen wij uw elektrische installaties ook uitbreiden. Dit kan variëren van het ophangen van een lamp tot volledige renovatie. Krijgt u een nieuwe keuken? Wij kunnen extra aansluitpunten of installatiegroepen toevoegen. Daarnaast kunnen wij een inspectie uitvoeren aan uw bestaande elektrische installatie.

Geldende voorschriften

Bij al deze werkzaamheden betreffende de elektrotechniek zien wij toe of de bestaande- of de gerenoveerde elektrische installatie de beoogde veiligheid heeft, volgens de geldende voorschriften NEN1010.

Dekker en Struik Installatietechniek: uw partner in Elektrotechniek

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2020 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident