Installatietechniek

Dekker Struik installatietechniek beschikt over alle vakkennis om de installatietechniek in uw huis te verzorgen. Wij zijn uw specialist voor loodgieter werkzaamheden. Dit omvat alle werkzaamheden voor uw leidingwerk, maar ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Daarnaast kunnen wij waterleidinginstallaties en hemelwaterafvoersystemen aanleggen. Ook kunnen wij voor u installaties zinken. Ten slotte kunt u ook bij ons terecht voor de riolering en dakdekken.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Loodgieter

U bent uiteraard gewend om op ieder moment te beschikken over voldoende warm en koud stromend water en een goed functionerend toilet. Wanneer u onverwacht te maken krijgt met een verstopping van het riool of lekkage in het leidingwerk dan wilt u natuurlijk dat dit snel verholpen wordt. Daarnaast vallen onder onze loodgieterswerkzaamheden ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Wij zijn een erkend gas technisch installatiebedrijf. Dit houdt in dat wij naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties ook bevoegd zijn om dit te keuren. Veiligheid en kwaliteit staan voorop en zijn in ieders belang. Wij zijn uw specialist bij alle loodgieterswerkzaamheden.

Neem contact op Meer informatie
Dekker Struik Bedrijfsauto

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Loodgieter

Riolering

Een goed werkende riolering is voor ieder huis een belangrijk onderdeel. In veel gevallen werkt de riolering naar behoren en heeft u er geen omkijken naar. Wanneer er echter problemen voordoen en dit steeds vaker voorkomt dan kan dit een ergernis worden. Zorg en daarom voor dat u een goed functionerende riolering aanlegt die aan alle kwaliteitsvoorwaarden voordoet. Wij helpen u graag verder met het aanbrengen van een goede installatie. Ook kunnen we u verder helpen bij verstoppingen.

Lees meer

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud en warm waterleidingen bent u bij Dekker Struik Installatietechniek aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchetempel valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het voorkomen van legionella. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Lees meer
Loodgieterswerk
dakgoot

Hemelwaterafvoersystemen

Een hemelwaterafvoersysteem zorgt voor het afvoeren van hemelwater, bijvoorbeeld regen, sneeuw of hagel, van het dak naar de riolering. Het is belangrijk uw systeem goed functioneert. Dit kan een hoop ellende besparen zoals bijvoorbeeld lekken in uw dak of erger nog; het instorten van daken. Wij kunnen ook een controle voor u uitvoeren om te kijken of uw hemelwaterafvoersysteem goed werkt.

Lees meer

Zinkwerk

Dekker Struik biedt een aantal mogelijkheden om zinkwerk aan te brengen en te repareren. Wij kunnen dakgoten, hemelwaterafvoeren en vergaarbanken zetten. Dit heeft een groot voordeel dat zinken onderdelen een lange tijd meekunnen. Ook verkleint dit de kans op bijvoorbeeld lekkages. De meeste zinken onderdelen worden prefab in de moderne zinkwerkplaats van ons Installatiebedrijf gemaakt.

Lees meer
Zinken dakgoot
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident