Intercomsystemen

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Wilt u een nieuw intercomsysteem aan laten leggen of wilt u de oude vervangen? Dekker Struikinstallatietechniek helpt u hier graag verder bij. Wij zijn een officiële partner van Sielde. Siedle staat bekent om zijn strak vormgegeven en zeer gebruiksvriendelijke intercomsystemen. Wij leggen graag Sielde intercom bij u aan. Bent u opzoek naar een draadloze intercom, een intercom met video of alleen één met audio? Wij leggen graag een intercom systeem voor u aan, bij u thuis, op kantoor of in een volledige flat.

Dekker Struik Installatietechniek

Dekker Struik Installatietechniek is een specialist op het gebied van intercomsystemen van het fabricaat Siedle. Deze systemen bieden u de mogelijkheid om bijvoorbeeld bij flatgebouwen of portiekwoningen de entrees af te sluiten, waarbij men kan communiceren van de entree naar de desbetreffende woning.

Audio & Video intercomsystemen

Hierbij kunnen wij u oplossingen bieden zoals een audio intercomsysteem. Met een audio intercomsysteem wordt er door middel van een digitaal spraaksignaal met de entree gecommuniceerd. Wij kunnen deze systemen ook uitbreiden door middel van een video intercomsysteem, zodat u vanuit uw woning of kantoor in één opslag kunt zien wie er bij de entree staat. Deze systemen zijn daarnaast bijzonder geschikt om een verouderd intercomsysteem te vervangen. Deze kunnen gemonteerd worden zoals u wilt, of dit nu aan de wand, vrijstaand is of zelfs in de wand.

Video intercom

Wilt u altijd zien wie er voor je deur staat voordat je deze opent? Met de video-intercomsystemen van Siedle kunt u met bezoekers praten en kunt u in één oogopslag zien wie er voor uw deur staat. Door een video intercom voelt u zich veilig. Toegangscontrole is vooral belangrijk voor huizen, appartementen en flatgebouwen, maar is ook praktisch voor een kantoor en praktijk. De systemen zijn overal te bedienen en gebruiken, ook als u niet thuis bent.

Model

Los van het feit dat de video intercoms van Siedle zeer makkelijk in gebruik zijn, zijn ze ook erg mooi vormgegeven. De video intercoms van Sielde zijn karakteristiek vormgegeven. De behuizing van de video intercoms zijn gevormd uit zwart of wit kunststof gecombineerd met een paneel. Deze zijn gemaakt uit aluminium, messing of edelstaal wat zelfs gelakt kan worden.

Ben je opzoek naar meer informatie of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem telefonisch contact met ons op en ga een vrijblijvend gesprek met ons aan!

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2020 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident