Klimaattechniek

Dekker Struik Installatietechniek biedt verschillende mogelijkheden om klimaattechniek in uw huis te installeren. Onze diensten bevatten het installeren van centrale verwarming, airconditioning en ventilatie. Wilt u meer informatie over de verschillende diensten? lees dan verder.

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Centrale verwarming

De eerste mogelijkheid die wij hebben voor klimaattechniek is de welbekende centrale verwarming (CV). Dekker en Struik Installatietechniek verzorgt alles op het gebied van verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk bij ons: van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen. Op gebied van centrale verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Naast de keuze van de warmtebron, bijvoorbeeld een CV-ketel, moet u ook denken aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast centrale verwarming via radiatoren, behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over het installeren van klimaattechniek in uw huis neem dan contact met ons op!

Neem contact op Meer informatie
Centrale verwarming

Maak nu een afspraak met
onze specialisten!

Gelijk een afspraak maken
Airconditioning aanleggen

Airconditioning

Onze airco specialisten kunnen u advies geven van het koelen en het verwarmen van woningen, kantoorpanden en bedrijfshallen. Airconditioning draagt bij aan een comfortabele leef-en werk omgeving. Een aangename temperatuur in uw huis is belangrijk voor het woongenot. In de wintermaanden kan een koud vertrek vervelend voor zijn voor u of uw bedrijf. Daarnaast hebben sommige ruimtes tijdens hete zomerdagen te kampen met hitte. Bijvoorbeeld omdat de ligging van de ruimte op het zuiden is, of omdat de werk-woonsituatie zich onder een plat dak bevindt. Steeds meer bedrijven en particulieren laten daarom airconditioning installeren. Wij bieden een keuze uit diverse stijlvolle airco’s. Deze leggen onze aircospecialisten graag voor u aan!

Neem contact op Meer informatie

Ventilatie

Voor een goed en gezond binnenklimaat is een goed ontwerp en uitvoering van een ventilatiesysteem een vereiste. Een slecht functionerend systeem kan leiden tot problemen met de luchtwegen, geluidsoverlast of vocht en schimmels in uw woning of bedrijf. Dekker en Struik Installatietechniek installeert ventilatiesystemen in de vorm van mechanische ventilatie en ventilatie met warmteterugwinning.

Mechanische ventilatie

Natuurlijke ventilatie ontstaat simpelweg door ventilatieroosters, kleproosters of openstaande deuren of ramen. Dit is dus ventilatie door niet mechanische hulp van ventilatiesystemen. Het nadeel hiervan is dat deze ventilatie snel verdwijnt zodra je deze sluit. Daarnaast kan er door deze manier van ventileren veel energie en warmte verspilt. Door eenmalig een mechanisch ventilatiesysteem te laten installeren kun je op lange termijn veel geld besparen op energiekosten.

Mechanische ventilatie komt samen met een centrale afzuigventilator die de lucht in de woning afzuigt. Tegelijkertijd wordt er via natuurlijke ventilatie schone lucht naar binnen getrokken met behulp van bijvoorbeeld ventilatieroosters. Vanuit de centrale ventilatie unit kunnen daarnaast ventilatiekanalen naar verschillende ruimten getrokken worden. Op die manier kunnen alle ruimtes in huis geventileerd worden.

Ventilatie met warmteterugwinning (WTW)

Ventilatie met warmteterugwinning (WTW) is een ventilatiesysteem waarbij evenveel schone lucht wordt toegevoerd in de woonkamer en slaapkamers, als dat er gebruikte lucht afgevoerd wordt via de keuken, badkamer en het toilet.

Benieuwd welk ventilatiesysteem het beste bij uw woning past? Dekker Struik Installatietechniek adviseert u graag verder over de mogelijkheden, voordelen en toepassingen. Neem dus gerust contact met ons op.

Neem contact op Meer informatie
Klimaattechniek
Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

Wil je graag het huis verwarmen zonder de al te hoge stookkosten dan kun je ook kiezen voor het gebruik van de airco voor verwarming. De airco kan naast koelen ook gebruikt worden om specifieke ruimten te verwamen en daarmee spaar je een hoop...
© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident