Loodgieter Groningen & Assen

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Kwalitatieve Loodgieter Groningen & Assen

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden in Groningen of Assen? Dan bent u bij Dekker en Struik Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Gasinstallaties

Onder loodgieter werkzaamheden valt ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Dekker en Struik is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf. Naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd deze installaties te keuren. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud- en warmwaterleidingen bent u bij Dekker en Struik Installatiebedrijf aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchetempel valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie.
 Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Hemelwaterafvoersystemen

Wanneer een hemelwaterafvoersysteem niet goed wordt aangebracht, kan dat leiden tot het ineenstorten van gebouwen. Een goed aangebracht hemelwaterafvoersysteem voorkomt veel ellende. Wij kunnen ook controleren of uw dak voldoet aan de laatste eisen betreffende noodoverlaten.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit een dagelijkse ergernis worden. Dekker en Struik Installatietechniek heeft de loodgieter in huis die de kennis en kwaliteit bezitten uw problemen hiermee te verhelpen. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Loodgieter Assen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor onderhoud of problemen met uw riolering, waterafvoersystemen, installaties en sanitair? Bij Dekker Struik vindt u een betrouwbare en vakbekwame loodgieter Assen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk onze tarieven
Loodgieter Groningen - Drenthe

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2021 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident