Loodgieter Groningen

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Kwalitatieve Loodgieter Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden in Groningen? Dan bent u bij Dekker Struik Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Gasinstallaties

Onder onze loodgieterswerkzaamheden vallen ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Wij zijn bevoegd om gasinstallaties te ontwerpen, aanleggen en te keuren, omdat wij aan de benodigde kwaliteitsnormen voldoen. Elk jaar zijn er gevaarlijke situaties rondom verkeerd aangelegde gasinstallaties. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de installatie veilig gedaan is. Ook de reparaties en het onderhoud kan het beste uitbesteed worden aan erkende en gecertificeerde installateurs.

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud- en warmwaterleidingen bent u bij Dekker Struik Installatiebedrijf aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchetempel valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Hemelwaterafvoersystemen

Hemelwater moet goed afgevoerd kunnen worden. Het is van belang dat het afvoersysteem hiervoor goed ontworpen en geïnstalleerd is. Wanneer dit niet het geval is, kan het leiden tot grote problemen. Hierbij kunt u denken aan problemen als verstoppingen of zelfs het instorten van gebouwen. Wij zijn door de jaren heen al veel problemen met afvoersystemen tegengekomen. De problemen daarvan hebben we altijd goed kunnen verhelpen.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit een dagelijkse ergernis worden. U kunt dan problemen krijgen zoals een verstopte riolering of vieze luchtjes in de badkamer of wc. Dekker Struik Installatietechniek heeft de loodgieter in huis die de kennis en kwaliteit bezitten uw problemen hiermee te verhelpen. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Neem contact op Bekijk onze tarieven
Loodgieter Groningen - Drenthe

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Bremenweg 10
9723 TD Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Recent van Dekker Struik

Dit is het nieuwste bericht

Dekker Struik Installatietechniek is hét installatiebureau voor de regio’s Groningen en Drenthe. Dekker Struik Installatietechniek is ontstaan in 2008, door een fusie van Technisch Bureau Dekker BV en Installatiebedrijf Struik BV. Beide bedrijven waren al jaren actief in Groningen en Drenthe als elektrotechnisch- en...
© 2021 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident