Loodgieter Groningen

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Groningen? Wij van Dekker Struik Installatietechniek hebben al ruim 20 jaar ervaring in het verrichten van loodgieterswerkzaamheden. Ons personeel laten we periodiek bijscholen zodat ze op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsvoorschriften en technische handigheden. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en wij staan u graag te woord!

Vakspecialisten

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1000 tevreden klanten

Betrouwbaar en Betaalbaar

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Dekker Struik Installatietechniek is specialist loodgieter in Groningen. Dekker Struik Installatietechniek kan vrijwel elke loodgietersklus voor u klaren. Van reparatie aan uw loodgieterswerk, verhelpen van ontstoppingen en het geheel aanleggen van nieuw rioleringswerk. Met meer dan 15 jaar ervaring gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Bent u opzoek naar een loodgieter in Groningen? Wij staan graag voor u klaar. Wij lossen uw probleem snel en vakkundig op, daarnaast werken wij slechts met ervaren loodgieters die al jaar en dag in dit vakgebied werken.

Neem contact op

Waterleiding en sanitair

Op het gebied van waterleiding en sanitair kan Dekker Struik u van dienst zijn. Wanneer u een nieuwe badkamer of keuken koopt kunnen wij deze volledig installeren en er voor zorgen dat alle waterleidingen goed zijn geïnstalleerd. Ook wanneer er problemen zijn met uw keuken of badkamer staan wij graag voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld uw leidingen verplaatsen of door een ervaren vakman? Hier helpen wij graag bij.

Riolering

Is de riool verstopt of hangt er al een tijdje een vieze lucht in de badkamer of toilet? Slecht ontworpen of geïnstalleerde riolering kan voor veel ergernis zorgen. Wij helpen u graag van dit probleem af. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat de problemen omtrent uw riolering geheel worden verholpen. Wij pakken het probleem aan bij de kern, daarom zorgen wij ervoor dat problemen met de riolering worden verholpen en in de toekomst niet of minder vaak voor komt! Heeft u al een tijdje te kampen met nare luchtjes in uw badkamer of toilet? Wij komen graag bij u langs om te achterhalen wat het probleem is.

loodgieter groningen
Hemelwaterafvoer onderhoud

Afvoersystemen

Om het hemelwater goed te kunnen afvoeren moeten de afvoersystemen goed zijn ontworpen en geïnstalleerd. Gebeurt dit niet dan kan dit grote problemen veroorzaken. Denk hierbij aan verstoppingen in de dakgoot tot zelfs het instorten van gebouwen omdat het water niet meer weg kan. Dekker Struik heeft al veel problemen met afvoersystemen voorbij zien komen en het probleem goed weten te verhelpen.

Gasinstallatie

Dekker Struik Installatietechniek is een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf uitgegeven voor het KvINL. Wij hebben jarenlange ervaring in het installeren, controleren en keuren van gasinstallaties. Gasinstallaties keuren kan alleen door een erkend Gastechnisch Installatiebedrijf worden verricht.

Installatiebedrijf Groningen

Het oplossen van problemen met afvoersystemen, sanitair, riolering en gasinstallaties is niet het enige dat Dekker Struik kan aanbieden. Wij zijn uw partner voor al uw installatiewerkzaamheden in Groningen. Zo kunnen wij oplossingen bieden op het gebied van centrale verwarming, elektrotechniek, daken, zonnepanelen, ventilatie, intercomsystemen, beveiliging, data netwerken en airconditioning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen we met een duidelijke oplossing.

Loodgieter Groningen - Drenthe

Contact opnemen met Dekker Struik

Contactformulier

Locatie Assen

Afrikaweg 33C
9407 TL Assen

0592 – 74 90 62
info@uwinstallateur.nl

Locatie Groningen

Olgerweg 17a
9723 EA Groningen

050-313 51 51
info@uwinstallateur.nl

Telefoon icoon
Telefoon icoon
Mail icoon

Recent van Dekker Struik

Airco gebruiken om het huis te verwarmen?

© 2024 Dekker Struik Installatietechniek - Webontwikkeling door Convident